18 februari 2007

Atlanta avklarat

Tiilbaka från Atlanta efter en riktig höjdarhelg. Dans, orientering, dans och dans blev det.

Orienteringstävlingen på lördagen gick bra. Bommade nog inte mer än ca 30 sekunder och det kändes bra att springa. Åtminstone där det var flackt. Uppförsbackarna kändes tyngre, men det har väl något med gravitationen att göra antar jag. Så det är nog fullt normalt. Jag har inte sett några resultat än, eftersom jag smet hem medan de flesta var kvar i skogen och arrangören har inte fått upp något på internet än. Det kändes som väldigt enkel orientering om man bara behärskar höjdkurvor, eftersom det mest handlade om att navigera in på rätt jätteås eller i rätt jättesänka. Sikten var helt enorm, eftersom det var gles storvuxen lövskog utan löv, så tittade man bara upp var det bara att hålla full fart.

Dansandet var också kanon, med bra lärare från Los Angeles och New York. Dessutom Sugar Sullivan, en gammal dam på 76 år som var en av de bästa dansarna under slutet av 40-talet och 50-talet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Resultaten fanns på Attackpoint, men kanske ännu inte hos arrangören? Överlägsen seger!!

Michael sa...

I was hoping to get a chance to chat a bit, but you were gone by the time I got back from the forest. You destroyed the field. My race was fine. Very little time lost and I think I managed to pick the right routes. My biggest mistake was being old...or maybe fat.